Dine fordele ved nybyggeri

Der er rigtig mange muligheder, når man skal købe et hus, og flere og flere vælger nybyggeri. Nybyggeri er særligt fordelagtigt, fordi du selv kan være med i alle beslutningsprocesserne, og derfor kan du få et hus, som du altid har drømt om. Derudover er der minimalt vedligehold ved nybyggeri, og det er særligt fordelagtigt for dem, der ikke sætter pris på små renoveringsprojekter.

Vedligehold er én ting, energivenlighed en anden. Nybyggeri er opført efter de energikrav, der er opsat af regeringen. Derfor er du garanteret energivenlige huse, når du vælger nybyg. Du får ekstra isolering, energibesparende varmepumper og energiruder. Alle nybyggede huse har energimærkning A, og det er en stor fordel.

Beklæd dit nye hus med solceller

Med et nybygget hus er du derfor garanteret en god energimærkning, men der er også andre tiltag, du kan foretage dig for økonomisk gevinst på energifronten.

Vælg eventuelt at få installeret et solvarmeanlæg på dit hus. Et solvarmeanlæg udnytter solens stråler og omdanner det til energi. Det er altså gratis energi til din husstand.

Selvfølgelig er det ikke billigt at købe et solcelleanlæg, og det er ikke alle steder, det overhovedet er fordelagtigt. Det skal du selvfølgelig undersøge, før du vælger at installere sådan et i dit nybyggeri. Men med den rette mængde sol kan du tjene 3000 kroner om året på solens stråler – og det betyder da en del i et samlet energiregnskab.

Tal med en professionel for optimal varme

Før du kaster dig ud i solcelleanlæg og andre alternative varmekilder på dit nybyggede hus, er det en god idé at tale med en professionel først. Det er i det hele taget en god idé at sætte dig ind i de forskellige former for opvarmning af dit hus, før du installerer noget.

Når først det er installeret, er det svært at gøre om.

Tag stilling – det betaler sig

Uanset hvad, kan det betale sig at tage stilling til dine varmekilder. Der er nogle varmekilder, der ikke fungerer godt sammen, og det vil være ærgerligt ikke at have gjort sit forarbejde, før man får det installeret i sit nye hus.

Ønsker dig og din familie sig inderligt en brændeovn i jeres nybyggeri, skal I sikre jer at få de varmeinstallationer, der passer bedst sammen med den. Der er penge at spare, hvis I bruger lidt ekstra energi på at sætte jer ind i det.

God jagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *