Find din fyringsolie pris og få rabat

Fyringsolie pris

Se dig for inden du bestiller fyringsolie. Det kan ende med at være en dyr fornøjelse! Udover at vælge den rigtige olie og den rigtige pris, skal leverandøren også være forsikret mod skader. Fyringsolie pris kan reduceres kraftigt, ved at købe olien et sted med rabatordning. Det kan fx være Statoil. Statoil er netop kendt for både deres fremragende kundeservice, rabatordninger og hurtig levering. Desuden kan de tilbyde forskellige typer fyringsolie, som passer til dit fyr.

Find prisen

Fyringsolie prisen findes ved at lave en lynhurtig beregning. Det tager ca. 1 minut at udfylde et online beregningsskema. Jeg har selv beregnet prisen på vort eget oliefyr og fandt, at jeg kunne spare over 2000 kroner på at fylde det op et sted med rabatordning. Da vores økonomi ikke er til store akutte udgifter, vælger vi som oftest, at betale større udgifter i rater.

Ratebetaling

Når man betaler olien på en gang, så behøver man ikke tænke så meget over sit forbrug, før næste regning kommer om lang tid. Men denne pris er meget høj, hvis man skal betale den på en gang. Eller rettere sagt, den føles meget høj. Nogle er måske nød til at bede om et lån i banken, for at kunne betale olieregningen. Men nogle leverandører har allerede forudset dette problem og tilbyder derfor ratebetalingsordning. Det er en ordning, hvor fyringsolien betales i mindre dele henover året. Det er ofte et krav, at man tilmelder sig til betalingsservice. Den månedlige udgift bestemmes af mængden af olie, der skal fyldes på og selvfølgelig også af olietypen.

Rabat når man bestiller olien

Det lyder måske lidt skørt, når man læser det. Men man får faktisk nogle steder rabat, når man bestiller olien online. Det vil sige allerede ved bestillingen reduceres prisen. Man kan også spørge sig selv om det ikke var smartere bare at nedsætte prisen med det samme, da alle vel alligevel bruger online bestilling. Men det er rent faktisk ikke tilfældet. Der er rigtig mange, der slet ikke ved, at man kan bestille olien online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *