Bestil fyringsolie online

Bestil fyringsolie online

Fyringsolie kan bestilles online. Det er nemt og overskueligt og du slipper for at lave en masse beregningsfejl. Bestil fyringsolie online, det er lettest. Du får endda rabat når du bestiller olien online, hvis du bestiller den hos en af de store leverandører.

Fordele ved at bestille online

Det er nemt, du skal blot udfylde et online skema. Der indtaster du størrelsen på din olietank, dit olie behov og foretrukne olietype. Desuden indtaster du, hvor hurtigt du vil have fyringsolien leveret. Jo længere tid du kan vente med at få leveret olien, jo billigere er det. Typisk kan man få leveret olien ret billigt inden for 3-5 hverdage.

Online er fremtid

Denne idé med online bestilling er i mine øjne genial. Jeg er træt af alle disse gammeldags bestillingssystemer og jubler når der er online bestilling. Det er meget irriterende, når man skal bruge tid på at ringe op og som oftest er det hurtigere, at gøre det hele online.

Bestil fyringsolie online og opnå kæmpe rabat

Hvis du eksempelvis bestiller fyringsolien Premium online hos Statoil, opnår du en rabat på 500 kr. /1000 l. Her er en oversigt over de forskellige rabatter hos en af de store fyringsolie leverandører:

  • Basis fyringsolie, rabat 400 kr. /1000 l.
  • Premium fyringsolie, rabat 500 kr. /1000 l.
  • Lev. inden for 3-15 hverdage, rabat 30 kr. /1000 l.
  • Fyld tanken helt op, rabat 40 kr. /1000 l.
  • Tilmeld automatisk lev. rabat 100 kr. /1000 l.
  • Varmekonto, rabat 75 kr. /1000 l.

Jeg prøvede at lave en simpel udregning på den fyringsolie vi bruger derhjemme og fandt ud af, at hvis jeg valgte en leverandør med en rabatordning, ville jeg få over 2000 kroners rabat. Det er for mig grund nok til at vælge et sted, der tilbyder rabat. Når man skal betale regningen på olie, kan man altid få en konto hos olieselskabet og derved betale for olien i rater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *